top of page

Vierasblogi: Kuinka tavallinen ihminen voi sijoittamalla toteuttaa omat unelmansa?

Monet meistä unelmoivat vauraasta tulevaisuudesta, mutta harva tietää, miten tällaisen unelman voi saavuttaa. Onneksi vaurastumiseen on olemassa yksinkertainen kaava, joka voi auttaa meitä saavuttamaan taloudelliset tavoitteemme. Tässä blogitekstissä tutustumme tähän kaavaan ja selvitämme, miten tavallinen ihminen voi hyödyntää sijoittamista unelmiensa toteuttamisessa.


VoimaVaraSin lisäys: Miksi puhumme vaurastumisesta työhyvinvointi yhtiönä? Koska tutkimuksien mukaan, rahahuolet ovat isoin stressitekijä työntekijöiden arjessa (Lue tästä lisää edellisessä Vierasblogissa: http://bit.ly/vierasblogiintasta) ja me Voimavarasilla todella uskomme, että kun rahahuolia helpotetaan rahanjohtamisen taidoilla on sinulle työnantajana valtavan paljon tuottavampi ja iloisempi tunnelma työpaikalla <3


Nyt takaisin Mikon mahtavan tiedon pariin..


Vaurastumisen kaava: Ylijäämäinen talous, korkoa korolle, sijoittaminen ja unelmien elämä

Rakenna taloudellinen vapaus ja nauti unelmiesi elämästä!


Vaurastumisen kaava koostuu seuraavista komponenteista: Aikaansaa ylijäämäinen talous. Kuluta siis vähemmän, kuin ansaitset, jolloin kulujen jälkeen jää vielä jäljelle jotain. Sijoita erotus korkoa korolle -periaatteella, niin kauan, että elät sijoitusten tuotoilla unelmiesi elämää.


Käydään nämä komponentit läpi tarkemmin ja selvitetään, miten ne voivat auttaa meitä saavuttamaan unelmamme.



Ylijäämäinen talous: Tasapaino talouden hallinnassa

Säästä fiksusti ja tasapainota nykyhetken ja tulevaisuuden tarpeet!


Ensinnäkin, ylijäämäisen talouden luominen on vaurastumisen perusta. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän tulee ansaita enemmän, kuin kulutamme. Se vaatii tarkkaa talouden suunnittelua ja kulujen hallintaa. Pienetkin säästöt, voivat kasvaa merkittäväksi summaksi ajan mittaan. Tärkeää on löytää tasapaino mukavan elämän ja säästämisen välillä.



Korkoa korolle: Vaurastumisen salaisuus

Hyödynnä tuottojen kasvava voima!


Toiseksi, korkoa korolle -periaate on vaurastumisen salaisuus. Kun säästämme ja sijoitamme rahaa, se alkaa kasvaa korkoa korolle -vaikutuksen ansiosta. Tämä tarkoittaa, että sijoituksille kertyy tuottoa, ja nämä tuotot puolestaan tuottavat uutta tuottoa. Mitä pidempään sijoitukset saavat kasvaa, sitä suuremmaksi niiden arvo kasvaa ajan mittaan.



Sijoittaminen: Rakenna varallisuutta

Valitse oikeat sijoituskohteet ja saavuta taloudellinen riippumattomuus!


Kolmanneksi, meidän tulee sijoittaa ylijäämäiset varat. Sijoittaminen tarjoaa mahdollisuuden kasvattaa omaisuuttaan. On tärkeää tutkia erilaisia sijoitusvaihtoehtoja ja valita ne, jotka sopivat omiin taloudellisiin tavoitteisiin ja riskinsietokykyyn.



Unelmien elämä: Tavoitteiden asettaminen ja toteuttaminen

Määrittele tavoitteesi ja elä haluamaasi elämää!



Neljäs ja viimeinen komponentti vaurastumisen kaavassa on unelmien elämä. On tärkeää tietää, mitä haluamme saavuttaa taloudellisella vaurastumisella. Unelmien elämä voi olla erilainen jokaiselle, ja siksi meidän täytyy määritellä omat tavoitteemme ja tarpeemme. Tämä vaatii rehellistä itsetutkiskelua ja omien numeroiden tuntemista. Kuinka paljon tarvitsemme rahaa unelmiemme toteuttamiseksi? Miten paljon meidän täytyy sijoittaa ja kuinka pitkään, jotta voimme elää sijoitusten tuotoilla haluamaamme elämää?



Vaurastuminen ei ole vain harvojen etuoikeus, vaan se on mahdollista meille kaikille. Tavallinen ihminen voi hyödyntää sijoittamista unelmiensa toteuttamisessa seuraamalla yksinkertaista vaurastumisen kaavaa. Tämä kaava sisältää ylijäämäisen talouden, korkoa korolle -periaatteen, sijoittamisen ja unelmien elämän määrittämisen. Vaikka kaavan toteuttaminen vaatii kovaa työtä ja omien numeroiden rehellistä arviointia, se tarjoaa mahdollisuuden saavuttaa taloudelliset tavoitteemme ja elää unelmiemme elämää.


Suomen luotetuin rahataidon valmentaja,

Mikko Sjögren





3 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page