top of page
Motivaato-ohjema palvelukuvaus

 

Haluatko sinä auttaa esimiehiäsi ja työntekijöitäsi olemaan motivoituneita ja tekemään parhaita mahdollisia tuloksia, yrityksesi ja missiosi eteen? 

Motivaatio-ohjelma on luotu auttamaan sinua löytämään sisäinen 

motivaatiosi ja onnistumaan tavoitteissasi.  Kun tavoitteesi ovat selkeänä,

tiedät mitä kohti kulkea ja miten onnistut tavoitteissasi.

Opit myös tapoja, joiden avulla luot tavoitteistasi totta. 

 

Motivaatiolla on iso merkitys henkilöstön ja yrityksen menestykseen!

Kun jokainen työntekijä voi hyvin ja ymmärtää, mikä heitä motivoi.

He tekevät työnsä paljon paremmin.

Mitä motivaatio ohjelmassa on?

 

Motivaatio-ohjelmasta löydät niin tiimi kuin yksilö vaihtoehdon. Tiimi valmennus sopii sinulle kun haluat kannustaa ja parantaa koko henkilöstön hyvinvointia, sekä kasvattaa tiimihenkeä. Tiimi valmennus voidaan myös räätidä esim. myyntitiimin/asiakaspalvelun/muun erityisen osaamisalueen ympärille. Yksilö ohjelma keskittyy askelta syvemmin henkilön omiin tarpeisiin ja haasteisiin, ja sopii näin kehityshakuiselle henkilölle, myyjälle, tukea stressinhallinnassa tai haastavan elämäntilanteen ylipääsemisessä tarvitsevalle. Ohjelma on luotu niin, että mikäli tiimi-ohjelmassa käy ilmi, kuka tarvitsisi tai haluaisi yksilötukea, sitä voidaan tarjota ohjelman aikana tai sen jälkeen vielä erikseen, takaamaan onnistuminen.

wix tiimi kuva.png

Motivaatio-ohjelma

"Valmennus keskittyi hyviin ja oikeisiin asioihin.
Muistuttaa tärkeistä asioista, jotka usein tiedetään
mutta ovat päässeet unohtumaan. "
branch-988820_1920 (1).jpg

Motivaatio-ohjelma TIIMI

Motivaatio-ohjelma sisältää 3x3h valmennukset, livenä tai etänä. Ensimmäinen kerta keskittyy motivaation kasvattamiseen ja sen tärkeyden ymmärtämiseen. Tämän jälkeen osallistujilla on  4vk itse oppimisen jakso. Jonka aikana he vievät opitut asiat käytäntöön ja jatkavat motivaatio tekijöiden tunnsitamista. Tämä jakso vie syvemmälle motivaatio tekijöiden tunnistamisessa ja parantaa tavoitteissa onnistumisen tuloksia suuresti, pitkällä tähtäimellä. 

Ensimmäisellä valmennus kerralla osallistujat saavat myös oman valmennus vihon, VoimaVaraPankin. 

 

Toisella valmennus kerralla keskitymme tavoitteiden luomiseen ja kirkastamiseen,

sekä opimme miten tavoitteissa onnistutaan. 

 

Tärkein tehtävämme, on tarjota inspiraatiota ja tekniikoita,

joiden avulla osallistujat voivat ohjelman aikana,

sekä sen jälkeen jatkaa motivaation ylläpitämistä,

tavoitteiden luomista ja niissä onnistumista. 

 

Ohjelman tukena, kulkee mittaristo, joka on suunniteltu tukemaan osallistujan

matkaa kaikilla tasoilla sekä antaa yritykselle ymmärrys siitä, miten ohjelma etenee,

miten henkilöstö voi ja mitä he tarvitsevat. Mittaristo kattaa osallistujien henkisen,

fyysisen ja KPI-mittamiisen yrityksen toiveiden mukaan.

Haluatko sinä tarjota esimiehillesi ja henkilöstöllesi parasta hyvinvointia, nähdä heidät motivoituneina ja iloita huippu-tuloksista tiimissäsi? Laita meille viestiä,niin jutellaan lisää! 

Yritystapahtumat

Luennot yritystapahtumiin

Etsitkö yritystapahtumaan ohjelmaa? Meiltä saat räätälöidyt valmennukset ja keynote puheet, sopimaan juuri teidän tapahtumaan. Mikäli valmiit motivaatio-ohjelmamme tai virskistyspäivän runkomme ei ole teille sopiva, olethan yhteydessä niin katsotaan teidän tapahtumaan sopiva kokonaisuus.

Meiltä tiimin virkistyspäiviin tuottava luento, valmenuksellisella otteella

Etsitkö virkistyspäivään valmennusta tai koulutusta? Haluatko parantaa työntekijöittesi jaksamista, motivaatiota, tiimi henkeä ja työtehokkuutta? 

 

Pidämme virksityspäivän energisenä ja innostavana, tuoden tuolksia jotka kestää ja parhaillaan tuo teille uusia toimintatapoja ja idoita, joiden avulla parannette henkilöstön fiilistä ja tuottavuutta, vielä pitkän aikaa. 

 

Vaikka vannomme pitkien ohjelmien pariin, olemme huomanneet asiakkaidemme kautta, miten paljon valmennuksellisesta, hyvin suunnitellusta ja teidän tarpeet huomioon ottavalla valmenusskerralla voikaan olla apua yrityksen ja sen työntekijöiden hyvinvointiin. 

 

Tulemme mielellämme tuomaan osaamisemme ja

energiamme teidänkin virksityspäivään.

"Saimme virkistyspäivän jälkeen jalkautettua työviikkoon mukaan

työntekijöidemme toiveista, yhteiset aamu hetket, viikottaiset urheilupelit,

sekä aloimme kannustaa toinen toisiamme enemmän! Hymyilemme

ja olemme energisempiä! Kiitos" 

 

Haluatko kuulla lisää?

Klikkaa tästä ja pyydä tarjous

 

Minkälainen on vikristyspäivän ohjelma?

Asiakkaidemme pyynnöstä, virkistyspäivän ohjelman runko on muotoutunut seuraavanlaiseksi. Runko valmennuksen on rakentunut yhdessä tyytyväisten asiakkaidemme kanssa. 

Ensimmäinen osuus: Innostava puhe, perustajamme tarinalla kilpaurheilun ja kasvukipujen kautta, menestyneeseen, hyvinvoivaan ja tasapainoiseen arkeen. 

Toinen osuus: Oma hyvinvointini ja yhden elämänosa-alueen kehittäminen. Jokainen osallistuja saa meiltä valmennusvihon, oman VoimaVaraPankin. Jossa he pääsevät täyttämään 12 elämänosa-alueellisen elämänpyörän ja kun huomaamme, miten epämukavaa epätasaisella autonrenkaalla onkaan ajella, motivoidumme kehittämään elämäämme. Valmennuksessa jokainen luo yhdelle elämänosa-alueelle tavoitteen ja luo sen onnistumiseen toiminta-askeleet. Me autamme tässä ja uskomme yksilöllisyyteen vahvasti tässäkin asiassa. 

Kolmas osa: Tiimi ja sen hyvinvointi. Jakaudumme pienempiin ryhmiin rohkeasti ja uskaliaasti pohtimaan, mikä tekisi työpaikasta vielä paremman paikan? Mikä lisäisi omaa hyvinvointia työpaikalla? Kasaamme valmentajan avulla parhaimmat tulokset yhteen kaikille nähtäväksi ja tämän jälkeen tämä tieto, on teidän käytössänne. Voitte lähteä kehittämään tämän perusteella työpaikan hyvinvointia, askel kerrallaan asiasta jo innostuneen tiimin kanssa. 

Valmennuksen jälkeen tiimisi lähtee innostuneena ja toiveikkaana, muutaman hyvinvointia lisäävän työkalun avulla jatkamaan Virkistyspäivää ja odottamaan tulevan viikon töitä!

Kuullostaako mahtavalta? 

 

Haluatko kuulla lisää? Klikkaa tästä ja ota meihin yhteyttä, teemme sinulle mielellämme tarjouksen.

0e4bb17c-5add-4fb7-9d8d-817b8fc69562.JPG
IMG_2384.jpg
kpi mittarikuva.webp
Valmennukset ja puheet palvelu avaukset

Asiakkaiden sanoin

jyri isotupa.jpeg
"Valmennus sopii jokaiselle, joka haluaa olla oman elämänsä supersankari."
Jyri Isotupa, Myyntipäälikkö, Turva
turvan logo.png
IMG_4581.JPG
Elämänpyörän tekeminen tuntui olevan hlökunnan mielestä herättelevää ja jopa osittain haastavaa. Tulokset olivat kuitenkin positiivisia ja antoivat varmasti kannustusta siihen, että pienillä muutoksilla asenteessa ja pienillä tavoitteilla voi olla suuri merkitys omalle hyvinvoinnille niin omassa kuin työelämässä. Ramanda tuo työyhteisöön loistoenergiaa!
- Päivi Isopuro, Montessouri-päiväkoti Aurinkoleijonat 
Aurinkoleijonat logo.png
peter lindros - pargasstad.jpeg

Syftet var att påminna förmännen om hur viktigt det är att som förman diskutera frågor om arbetshälsa och välbefinnande med sina medarbetare. Det positiva var en annan synpunkt på hälsa och välbefinnande från ett lite annat perspektiv. Presentationen var naturlig och fräsch. - Pargas Stad, Personalchef, Peter Lindroos.

pargas logo.jpeg
bottom of page