top of page
green-2432374_1280.jpg

Tausta ja miksi?

Suosittelemme

Haluamme tuoda sinulle parhaat suositukset, terveellisistä ja yhtiötä kasvattavista yhteistyö kumppaneistamme. Olemme valikoineet harkiten tähän palvelun ja tuotteen tarjoajia, joita myös itse käytämme ja joiden koemme olevan aidosti hyödyks ja iloksi myös sinulle.

Näistä yrittäjistä ja yrityksistä voimme käsi sydämellä sanoa "Suosittelemme sinulle" :) 

MY-SNACK_TYPO_RGB-01.jpeg

My Snack tarjoaa sinulle terveelliset ja maukkaat välipalat. Kun haluat tarjota työntekijöillesi terveelliset snacksit ja huolehtia siitä, että energiatasot pysyvät korkealla läpi päivän (ei väsymystä ja  verensokerin laskuja..) suosittelemme My Snackin tuotteita, toimistolle, palaveri pöytiin, kokouksiin ja erilaisiin tiimi tapahtumiin. :) 

Varapuu on rahataitojen mestari. Tuhansia kirjoja luettuna, tuhansia neliöitä vuokrattuna ja maailman luokan varallisuuden johtamisen taitojen mestarit löytyvät täältä.

Miksi suosittelemme? 

Koska rahataidot ovat tutkitusti, työtehoa eniten laskeva stressitekijä. Haluatko henkilökunnalle mielenrauhaa ja yrityksellesi parempia tuloksia? Ole edelläkävijä ja tarjoa henkilöstölle virkistävä talousvalmennus, jossa jokainen oppii johtamaan rahaa paremmin ja voi siten nukkua yönsä paremmin ja keskittyä päivällä aidosti työntekoon. 

Blogistamme voit lukea lisää siitä, miten rahataitojen puute vaikuttaa yritykseesi ja miksi yrityksen kannattaa panostaa henkilökunnan rahataitoihin. 

Varapuu.png
bottom of page