top of page

Keynote puheet erilaisiin tilaisuuksiin

Etsitkö yritystapahtumaan ohjelmaa? Meiltä saat räätälöidyt valmennukset ja keynote puheet, sopimaan juuri teidän tapahtumaan. Mikäli valmiit motivaatio-ohjelmamme tai virskistyspäivän runkomme ei ole teille sopiva, olethan yhteydessä niin katsotaan teidän tapahtumaan sopiva kokonaisuus.

Ota yhteyttä

 

Meiltä tiimin virkistyspäiviin tuottava luento, valmenuksellisella otteella

Etsitkö virkistyspäivään valmennusta tai koulutusta? Haluatko parantaa työntekijöittesi jaksamista, motivaatiota, tiimi henkeä ja työtehokkuutta? 

 

Pidämme virksityspäivän energisenä ja innostavana, tuoden tuolksia jotka kestää ja parhaillaan tuo teille uusia toimintatapoja ja idoita, joiden avulla parannette henkilöstön fiilistä ja tuottavuutta, vielä pitkän aikaa. 

 

Vaikka vannomme pitkien ohjelmien pariin, olemme huomanneet asiakkaidemme kautta, miten paljon valmennuksellisesta, hyvin suunnitellusta ja teidän tarpeet huomioon ottavalla valmenusskerralla voikaan olla apua yrityksen ja sen työntekijöiden hyvinvointiin. 

 

Tulemme mielellämme tuomaan osaamisemme ja

energiamme teidänkin virksityspäivään.

"Saimme virkistyspäivän jälkeen jalkautettua työviikkoon mukaan

työntekijöidemme toiveista, yhteiset aamu hetket, viikottaiset urheilupelit,

sekä aloimme kannustaa toinen toisiamme enemmän! Hymyilemme

ja olemme energisempiä! Kiitos" 

 

Haluatko kuulla lisää?

Klikkaa tästä ja pyydä tarjous

 

Valmennukset ja puheet myös Tyhy-päiviin!

Minkälainen on vikristyspäivän ohjelma?

Asiakkaidemme pyynnöstä, virkistyspäivän ohjelman runko on muotoutunut seuraavanlaiseksi. Runko valmennuksen on rakentunut yhdessä tyytyväisten asiakkaidemme kanssa. 

Ensimmäinen osuus: Innostava puhe, perustajamme tarinalla kilpaurheilun ja kasvukipujen kautta, menestyneeseen, hyvinvoivaan ja tasapainoiseen arkeen. 

Toinen osuus: Oma hyvinvointini ja yhden elämänosa-alueen kehittäminen. Jokainen osallistuja saa meiltä valmennusvihon, oman VoimaVaraPankin. Jossa he pääsevät täyttämään 12 elämänosa-alueellisen elämänpyörän ja kun huomaamme, miten epämukavaa epätasaisella autonrenkaalla onkaan ajella, motivoidumme kehittämään elämäämme. Valmennuksessa jokainen luo yhdelle elämänosa-alueelle tavoitteen ja luo sen onnistumiseen toiminta-askeleet. Me autamme tässä ja uskomme yksilöllisyyteen vahvasti tässäkin asiassa. 

Kolmas osa: Tiimi ja sen hyvinvointi. Jakaudumme pienempiin ryhmiin rohkeasti ja uskaliaasti pohtimaan, mikä tekisi työpaikasta vielä paremman paikan? Mikä lisäisi omaa hyvinvointia työpaikalla? Kasaamme valmentajan avulla parhaimmat tulokset yhteen kaikille nähtäväksi ja tämän jälkeen tämä tieto, on teidän käytössänne. Voitte lähteä kehittämään tämän perusteella työpaikan hyvinvointia, askel kerrallaan asiasta jo innostuneen tiimin kanssa. 

Valmennuksen jälkeen tiimisi lähtee innostuneena ja toiveikkaana, muutaman hyvinvointia lisäävän työkalun avulla jatkamaan Virkistyspäivää ja odottamaan tulevan viikon töitä!

Kuullostaako mahtavalta? 

 

Haluatko kuulla lisää? Klikkaa tästä ja ota meihin yhteyttä, teemme sinulle mielellämme tarjouksen.

Ota yhteyttä

leaf-2210973_1280_edited.jpg
Voimavarasi-24.jpg
bottom of page