top of page

Virkistyspäivä: 

Etsitkö virkistyspäivään valmennusta tai koulutusta? Haluatko parantaa työntekijöittesi jaksamista, motivaatiota ja työtehokkuutta? 

 

Pidämme virksityspäivän energisenä ja innostavana, tuoden tuolksia jotka kestää ja parhaillaan tuo teille uusia toimintatapoja ja idoita, joiden avulla parannette henkilöstön fiilistä ja tuottavuutta, vielä pitkän aikaa. 

 

Vaikka vannomme pitkien ohjelmien pariin, olemme huomanneet asiakkaidemme kautta, miten paljon valmennuksellisesta, hyvin suunnitellusta ja teidän tarpeet huomioon ottavalla valmenusskerralla voikaan olla apua yrityksen ja sen tekijöiden hyvinvointiin. 

 

Tulemme mielellämme tuomaan osaamisemme ja energiamme teidänkin virksityspäivään.

 

Haluatko kuulla lisää? Klikkaa tästä ja ota yhteyttä/pyydä tarjous.

 

 

Asiakkaidemme pyynnöstä, virkistyspäivän ohjelman runko on ollut seuraavanlainen: 

Ensimmäinen osuus: Innostava puhe, perustajamme tarinalla kilpaurheilun ja  kasvukipujen kautta, (menestyneeseen,) hyvinvoivaan ja tasapainoiseen arkeen. 

Toinen osuus: Oma hyvinvointini ja yhden elämänosa-alueen kehittäminen. Jokainen osallistuja saa meiltä valmennusvihon, oman VoimaVaraPankin. Jossa he pääsevät täyttämään 12 elämänosa-alueellisen elämänpyörän ja kun huomaamme, miten epämukavaa epätasaisella autonrenkaalla onkaan ajella, motivoidumme kehittämään elämäämme. Valmennuksessa jokainen luo 1 elämänosa-alueelle tavoitteen ja luo sen onnistumiseen toiminta-askeleet. Me autamme tässä ja uskomme yksilöllisyyteen vahvasti tässäkin asiassa. 

Kolmas osa: Tiimi ja sen hyvinvointi. Jakaudumme pienempiin ryhmiin rohkeasti ja uskaliaasti pohtimaan, mikä tekisi työpaikasta vielä paremman paikan? Mikä lisäisi omaa hyvinvointia työpaikalla. Kasaamme valmentajan avulla parhaimmat tulokset yhteen kaikille nähtäväksi ja tämän jälkeen tämä tieto, on teidän käytössänne. Voitte lähteä kehittämään tämän perusteella työpaikanhyvinvointia, askel kerrallaan asiasta innostuneen tiimin kanssa. 

 

Kuullostaako mahtavalta? Eikö kuullostakin mahtavalta? 

 

Valmennuksen jälkeen tiimisi lähtee innostuneena ja toiveikkaana, muutaman hyvinvointia lisäävän työkalun avulla jatkamaan Virkistyspäivää ja odottamaan tulevan viikon töitä!

 

Haluatko kuulla lisää? Klikkaa tästä ja ota yhteyttä/pyydä tarjous.

Saataisko jounin tiimin tuloksia tänne. Turva/Vantaa

bottom of page