top of page

Leader - Let´s get seen!

Be the (Best?) You! 

I´m here to help you be more on every level!

That means more success in every aspect of your life!

I have been surging for success for a long time and during this time of finding my highest and best life, where I aspire for more & enjoy everyday along the way I have learned and studied about every elvel of the human life.

 

And now I want to invite you to a Soul successful living of your own!

 

Are you ready to thrive in all areas of your life?

If YES - Let´s get visible together <3 

  • Parempi työajan johtamisen taito: Syntyy siitä kun/että autamme työntekijöitä priorisoimaan ja johtamaan omaa tekemistään tuottavalla ja työhyvinvointia tukevalla tavalla. 

 

  • Opi johtamaan tiimiä tuloksekkammin  Oivaltamalla, miten itse vaikutat ympäristöösi ja tarkentamalla tavoitetta jonka haluat saavuttaa. Pystyn opettamaan sinulle taitoja siitä, miten vaikutat vahvemmin ja paremmin, lempeällä tavalla ympäristöösi. Taaten ystävällisellä tavalla huipputuloksia itsesi lisäksi myös tiimillesi. 

  • Vähemmän sairasteluja ja burnoutteja: Opi välttämään sairastelu ja pysymään terveenä läpi flunssakausien ja parantumaan nopeammin kun sairastut. Kassasi ja elämänilosi kiittää tästä! 

 

  • Selkeäytämme suuntaasi ja sitä arvomaailmaa, jonka avulla haluat maaliin päästä. On parempi olla huipulla onnellisena ja tyytyväisenä, kuin tyhjällä sielulla ja väsyneenä. Eikö? 

 

  • Parempi työajan johtamisen taito: Auttamalla työntekijöitä priorisoimaan ja johtamaan omaa tekemistään tuottavalla ja työhyvinvointia tukevalla tavalla, he pystyvät priorisoimaan omaa työn tekemistään tuloksekkaammalla tavalla. 

  • Yhdessä kehittämisen taito: Opitaan ymmärtämään yhdessä kehittämisen tärkeys ja uskalletaan kysyä paremmin apua. Yrityksen toiminnan kehittämisestä tulee uusi tapa arjessa, ja se mahdollistaa useiden erilaisten tuottavuutta kehittävien asioiden mahdollistumisen ja toteutumisen. 

  • Parempi työilmapiiri: Kun työntekijät voivat paremmin, ovat iloisempia ja energisempiä, he jaksavat auttaa oman työn tekemisen lisäksi myös muita ja hiljainen tieto liikkuu nopeammin, sillä keskusteluita käydään enemmän. Niitä virallisia, sekä kahvikoneen äärellä käytäviä juttelu tuokioita. 

  • Parantunut kommunikaatio: Ymmärretään kommunikaation tärkeys ja ollaan avoimempia yhdessä työskentelylle ja kehittämiselle, sillä ymmärretään ja nähdään sen hyöty myös omaan työn tekemiseen. Tämä mahdollistaa sen, että yritys työnantajana saa avoimempaa tietoa työntekijöiltään ja kentältä, jolloin asioihin voidaan reagoida nopeammin ja voidaan ennakoida entistä paremmin. Sen sijaan, että tietyt asia odottavat pinnan alla piilossa ennen kuin kiehuvat yli tai menee kuukausia ennen kuin tärkeäkin liiketoimintaan vaikuttavat asiat nousevat johtajien tietoisuuteen.

Ask me anything and apply for the program!

Tähän yhteyenotto lomake. 

bottom of page