Media

Olen ollut mukana myös:

Perustamassa ja luomassa Näkyväksi-retriitit konseptin.

Tästä projektista näet lisää osoitteessa www.nakyvaksi.fi. Retriitit ovat eheyttäviä retriittejä, jotka tarjoavat työkaluja vapautua alkoholismi kodin jättämistä jäljistä. Voit kuunnella aiheesta lisää myös Suplassa Ehjäksi-podcastilla, 26.8.2020 alkaen. Katso seuraava kohta.

------------------------------------------------------------------------

Vieraana Ehjäksi-podcastissa, puhumassa läheisriippuvuudesta, alkoholismi perheessä kasvamisesta ja siitä eheytymisestä yhdessä ystäväni ja yrittäjäkollegani Lotta Kvistin kanssa. Voit kuunnella jakson myös Suplasta 26.8.2020 alkaen, os. https://www.supla.fi/ohjelmat/ehjaksi-podcast .

------------------------------------------------------------------------

Tarinallani kirjassa #NOSTANAINENPÄIVÄSSÄ - Jaana Villanen

Tämä kirja sisältää 365 voimaannuttavaa tarinaa naisista, joista yksi on minun tarinani, " Riitämme ilman mitaleja". Tarinassani kerron miten matkasin kovasta ja suorituskeskeisestä elämästä, kohti kiitollisuutta ja ymmärrystä siitä, että jokainen meistä riittää vain olemalla olemassa ja olemalla itsensä. Mottoni kirjassa on " Ole rohkea; etsi itsesi, ja sitten elä itseäsi".

------------------------------------------------------------------------

Turun Sanomat 1.2.2021

Minut valittiin Varsinais-Suomen nuorten yrittäjien puheenjohtajaksi vuoden 2021 alussa. Tämän myötä pääsin jakamaan tarinaani lehdistölle.
Artikkelin löydät täältä:
https://bit.ly/2NWYuBt

    Yhteystiedot